Wat deelnemers vonden van de bomenworkshops

Praten met bomen
4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Lia RabbingeLia Rabbinge
16:10 03 Oct 23
Ga er open minded in en ervaar de verwondering en kracht van deze workshop. Bomen kunnen je zoveel meer vertellen dan je denkt. Ik heb mijn favoriete boom gevonden en ga zeker nog vaker naar hem terug.
Eva JanssenEva Janssen
09:18 02 Oct 23
Super leerzame, interessante en magische middag. Mooi om je op zo'n bijzondere manier met de bomen - te verbinden en eenheid met de natuur te ervaren! Ik kan het iedereen aanbevelen!
Monika VerdouwMonika Verdouw
09:11 29 Sep 23
Magische ervaring. Prachtig om je helemaal 1 en in contact met de schepping te voelen.
Anne M. WunderlichAnne M. Wunderlich
09:05 27 Jun 23
Leuke workshop, veel geleerd. Ik wist niet dat je met bomen kon communiceren, nu wel! Wat gaaf.
Michel CornelisMichel Cornelis
09:51 15 May 22
Praten met bomen, wat een fijne workshop. Wist je dat bomen net mensen zijn, met gevoel? Dat bomen plezier, pijn en boosheid kennen, zelfs met elkaar de strijd om het zonlicht aangaan? Stel je eigen gevoel open en ga het ervaren. Samen met Dineke.
js_loader

Genoten van de workshop Communiceren met bomen. Dineke leert ons om de boom met respect te benaderen. Ze bevestigt ook dat wat je hoort, voelt, ruikt of ziet mogelijk is. Van deze workshop leer je om met andere ogen naar bomen te kijken en ze steeds meer te respecteren. Om je er verder in te bekwamen is het een kwestie van regelmatig contact zoeken met bomen en luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Bomen kunnen ook een genezend / helend effect hebben. Dineke begeleidt ons fijngevoelig door het proces. – Franny

Wat een hele bijzondere middag, super leerzaam en wat een energie, liefde en emoties zeg.
Ben zo blij, echt een verrijking….
– Jolanda

Het was heerlijk om een paar uur buiten te zijn en eens goed naar de bomen in het Heempark te kijken. Sommige deelnemers voelden van alles bij de bomen, dat had ik niet, maar het maakte me wel nieuwsgierig. – Els

De middag met Dineke en de bomen vond ik fijn en inspirerend. Al wandelend in het natuurgebied hebben we geleerd om anders naar bomen te kijken en vooral om beter te voelen wat ze met ons doen. Het was bijzonder om de auralagen van een boom te kunnen voelen (iedereen in de groep kon dat!). En ik genoot ervan om met aandacht alle zintuigen open te zetten in contact met zelf uitgekozen bomen. Voor iedereen is het anders welke boom aanspreekt en waarom. Nu, thuis in mijn eigen omgeving, zie ik veel beter de bomen die er zijn en besef ik nog beter hoe belangrijk ze zijn voor ons welzijn. – D.J.  

Voor mij is het heel bijzonder om te leren hoe ik contact kan maken met bomen. Dankjewel. – Rena (52)

Het was een inspirerende, leerzame en hele interessante workshop.
Mijn vrucht is dat ik mag vertrouwen op wat ik voel. Ik heb van het begin tot het einde genoten.
Je doet het vanuit je hart en vanuit je ziel. Dat is voelbaar. Je inspireert, ga vooral door! – Jeannette (55)

Ik vond de workshop leerzaam: hoe een boom te benaderen, afstemming in het nu en verbinding maken. Eén boom trok me aan. Het bleek de Japanse tempelboom. De energie voelde goed. – Marjan (61)

Een review schrijven? Dat kan via deze pagina of je kunt hem naar mij mailen, dan zet ik hem op de website.